Social Icons

Pages

Wednesday, December 11, 2013

The Newport Iinternational Runway Group Latest Articles: Luksus mode lagre tilbyder potentielle High-End afkast


I midten af oktober, runway darling Marc Jacobs meddelte han ville forlade sin stilling som kunstnerisk leder for Louis Vuitton (NASDAQ: LVMHF) at fokusere på sit eget firma 's IPO. Bare tanken om sådan en ting skabt buzz til en Børsintroduktion, der er på den konservative side, sker tre år fra nu. Det forårsagede Louis Vuitton aktiekursen stiger af to dollars og om en million aktier til at blive handlet på dagen for offentliggørelsen. Det var også afsæt for en diskussion af mode lagre som store investeringer i "køb og hold" gå ind i det nye år.

Michael Kors og fremkomsten af fashionable investeringer

For eksempel, tage et kig på Michael Kors' (NYSE: KORS) IPO tidligere i år. Det ramte markedet på 20 dollar pr. aktie og har firedoblet i værdi siden. Der var nogle tidlige sammenligninger til Ralph Lauren mærke og bekymringer, at det ikke ville nå markedsværdi af den formidable mærke.

Nu, Michael Kors' virksomhed føjes til den S & P 500 som dens markedsværdi har nået 15 milliarder dollars. I disse begreber, er det på vej mod overskygger Ralph Lauren, som har en 15.54 milliarder dollars marked cap. Nogle af dette blev ansporet af den oprindelige brummer omkring IPO sig selv. Dog en designer virksomhed undlader eller lykkes meget som enhver anden, ved at tjene de skiftende krav fra klientellet. Kors fortsætter med at innovere og producere nye produkter (utvivlsomt tegning fra eksponering både virksomheden og designer modtager fromProject bane). I slutningen af 2004, virksomheden lavet smart træk af at indføre en lavere omkostninger produktlinje. Det dræbte to fluer med ét smæk, at nå frem til et yngre publikum og så godt som loyale kunder, der måske har ønsket en lavere omkostninger mulighed. Det pote især i slutningen af 2008 og 2009 når den økonomiske nedtur begyndte og markederne begyndte at falde.

Andre modehuse, klar til store gevinster

Angiver, om Marc Jacobs har den samme kombination af held og kyndige stadig uvist. Men i mellemtiden er der nogle vidunderligt undersold muligheder forude i mode lagre. For eksempel, udkonkurreret tyske luksusmærke Hugo Boss de fleste af sektoren. I januar, selskabet indledt en American depositar modtagelse eller ADR, gennem New York Mellon bank, som vil vil tillade det at blive handlet i håndkøb i USA. I mellemtiden, Italiens Prada sprang 67% i 2013. Begge selskaber er bank på det økonomiske opsving i Europa, kombineret med en stigning i den kinesiske efterspørgsel hen til opreklamere salg går ind i næste år. For sin del åbner Hugo Boss nye butikker i Kina og Europa i de næste to til tre år at nå ekspanderende markeder. Prada meddelte, at det forventer at overstige salgsmål i Q4 og Q1. Derudover er det flytter ind på fragrance markedet via et nyt partnerskab med Coty.

Prada stadig er handel på pink sheets på grund af dens bevidst lav markedsværdi i USA og ikke arkivering med SEC, selvom det stillinger sin indtjening online. Jeg undgå generelt at anbefale handel off udvekslinger eller går til en udenlandsk valuta. For eksempel, er Hugo Boss børsnoterede på Xtra, en europæisk børs. Med disse to og andre luksusmærker har du mulighed for at drage fordel af deres vækstmuligheder ved at købe ind i en sektorspecifik gensidig fond som Consumer Staples Vælg sektor eller Pictel Premium Brands fond.


1 comment:

  1. While the scope isn't as broad as at Nike, the plan is no less ambitious over at VF Corp. (NYSE: VFC ) . The owners of The North Face, Timberland, Wrangler, and other household names has its own 2017 plan. While Nike is planning to grow overall revenue by 42% over five years, VF is hoping to jump 59% by 2017. VF has a goal of hitting $17 billion in 2017, up from just $10.9 billion in 2012.

    ReplyDelete

 

Newport International Group Runway

When we talk about fashion, appearance is crucial for obvious reason in the fashion industry. With that in mind, Newport makes and styles a virtual fashion haven with an excellent source of design inspiration.

You don’t have to join the Newport International Group Runway to enjoy it. Casual readers can just browse and search to it. You will discover and share what you find in the Newport by exploring tags, individual people’s spots, popular or recent bookmarks, and popular sites in the Newport. Or, you can simply check out http://newportintlgroup.com/blog/, which covers what trends our editors are seeing emerge in the runway.